Paul Verschuur, muzikant

“ Ik kan me niet voorstellen dat ik geen muziek meer zou maken.”

Welkom bij een nieuwe aflevering van mijn verhalenpodcast. 

Zodra Paul een gitaar in zijn handen kreeg gedrukt, kwam alles voor hem in beweging. Hij ging in bandjes spelen, studeerde aan de Rockacademie (waar hij inmiddels al jaren docent is) en werkte door de jaren heen aan verschillende muziekprojecten. 

Muziek heeft in zijn leven altijd een belangrijke rol gespeeld. En nog steeds zoekt Paul naar nieuwe mogelijkheden om dat vast te houden. Wat is zijn verhaal? Ik nodigde Paul uit bij mij aan de keukentafel om erover te vertellen.

29 september 2023  

Meer informatie over Paul Verschuur is te vinden op:

paulverschuur.nl⁠
spotify (Paul Verschuur)
spotify (In My Tree)
Facebook en Instagram.

 

Ben of ken jij een leuke gast voor Eke’s gesprekken? Laat dan hier een berichtje achter.

Ben je nieuwsgierig geworden? Abonneer je dan op deze podcast zodat je geen aflevering mist. Ook houd ik je op de hoogte van mijn eerste roman waar ik aan werk. 

     

Laat gerust een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *