Tijdreis

“Vogels zingen in het groene bladerdak. Ik zet de wandelwagen weer in beweging. Blaadjes knisperen onder mijn voeten die zich krachtig afzetten op het wandelpad. Ik zwaai terug en je begint heel hard te lachen.”

Welkom bij een nieuwe aflevering van mijn verhalenpodcast.
Ben je nieuwsgierig geworden? Abonneer je dan op deze podcast zodat je geen aflevering mist.
Heel veel luisterplezier!

Wil je weten wat mij inspireerde om dit verhaal te schrijven?
Luister dan hier naar de volgende aflevering.

Zou je me willen helpen om deze podcast te laten groeien?
Laat dan een review of een beoordeling achter op spotifyapple podcast of op een ander podcastplatform dat jouw voorkeur heeft. Als je op de hoogte wilt blijven van iedere nieuwe aflevering, abonneer je dan op deze podcast. Dat zou ik erg leuk vinden.

Vind je deze podcast leuk en ken je iemand die dit ook interessant zou vinden?
Vertel erover! Of deel deze podcast via bijvoorbeeld WhatsApp of andere socialmediakanalen.
Alvast heel erg bedankt!

26 oktober 2022  

Wat vond je van deze podcast? Laat hieronder een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *